Napapiirin kyläyhdistys ry

Napapiirin kyläyhdistys ry on kyläläisistä ja alueen mökkiläisistä muodostettu yhteisö, joka pyrkii aktivoimaan kylää ja ajamaan siellä asuvien ihmisten etua. Tämä etu voi liittyä erilaisiin arjessa ilmeneviin asioihin kuin myös kyläläisten ruumiilliseen ja henkiseen hyvinvointiin.
Yhteistyötä tehdään niin kylän muiden yhdistysten/yritysten kuin myös kylän rajojen ulkopuolisten yhteisöjen, kuntien ja naapurimaa Ruotsin Juoksengin kanssa mm. erilaisten tapahtumien järjestelyissä. Kylä on täynnä erilaisia tapahtumia varsinkin kesäaikaan, mm. ”Swim the Arctic Circle”-avovesiuinti: www.swimac.eu
Kattilakosken upeissa maisemissa on kesäisin järjestetty tukkilaiskisoja, joissa taitavat tukkilaiset esittelevät huikeita taitojaan tässä harvinaisessa perinnelajissa.
Keskiviikkoisin Juoksengin nuorisotalon tiloissa kokoontuu kaikille avoin ns.keskiviikkokerho, jossa jutustellaan kuulumisia kahvittelun lomassa, pelataan leikkimielistä bingoa, yms. Paikalla on toisinaan myös eri alojen asiantuntijoita kertomassa mielenkiintoisista asioista. Paikalla on aina noin 20-30 henkilöä.

Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, tapahtuma

Asiasanat

avovesiuinti, tukkilaiskisa, kyläyhdistys, ilmoita tapahtuma, vetouistelu, pilkkikisa, Avoimet kylät -päivä, kotiseuturetki, kylätoiminta, edunvalvonta, Juoksengin nuorisotalo, Juoksenki, Tornionlaakso, Tornionjoki

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Ratasjärventie 4 95640 Juoksenki

Yhteystiedot

Kotikunta: Pello
Sähköposti:
napapiirinkylayhdistys@gmail.com
Puhelin: +46 40 412 91 32

Lisätietoa verkossa

Juoksenki

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Pello

Kaupunginosa / Kylä
Juoksenki

Käyntiosoite

Ratasjärventie 4, 95640 Pello, Suomi