Omaishoitajaliitto

Omaishoitajaliitto on omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa edunvalvonta- ja tukijärjestö. Liitto toimii asiantuntijana omaistaan hoitavien yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi sekä tukee erilaisin tavoin omaishoitotilanteessa eläviä henkilöitä.

Omaishoitajaliitto tekee lakialoitteita, osallistuu valtakunnalliseen suunnitteluun ja päätöksentekoon omaishoidon kysymyksissä, seuraa omaishoitajien tukitoiminnan toteutumista ja laatua valtakunnallisesti ja alueellisesti aluetyön kautta. Liitto tarjoaa ohjausta ja neuvontaa ja ongelmatilanteissa omaishoitajat saavat liitosta myös lakiapua. Liitto järjestää koulutusta ja julkaisee oppaita, kirjoja, Lähellä-lehteä materiaalia, toteuttaa kehittämishankkeita sekä tekee yhteistyötä liiton paikallisyhdistysten, kuntien, valtiovallan sekä muiden järjestöjen ja sidosryhmien kanssa omaishoitajien tukemiseksi.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Omais- ja läheisyhdistykset

Teemat

muu, edunvalvonta

Asiasanat

omaishoito, edunvalvonta, yhteiskunnalliset asiat

Kohderyhmä

asiakkaat, järjestötoimijat, ammattilaiset ja asiantuntijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Sovionkatu 4-6, Raahe, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
sari.havela(at)omaishoitajat.fi
Puhelin: 020 780 6572

Lisätietoa verkossa

www.omaishoitajat.fi

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi, Valtakunnallinen

Kunta
Rovaniemi, Raahe, Tornio, Kemi, Keminmaa, Utsjoki, Inari, Sodankylä, Kemijärvi, Ylitornio, Enontekiö, Kittilä, Salla, Savukoski, Posio, Muonio, Kolari, Pello, Tervola, Ranua, Simo, Pelkosenniemi

Käyntiosoite

Sovionkatu 4-6, Raahe, Suomi