Posion 4H-yhdistys r.y.

Posion 4H -yhdistys tuottaa toimintaa pääsääntöisesti paikallisille lapsille ja nuorille, Suomen 4H-liiton tukemana ja tuotteistamia työkaluja käyttäen.

Ryhmätoiminta (kerhot, retket, leirit), nuorten työelämän valmiuksien vahvistaminen ja työllistäminen, kannustaminen ja tuki yrittelijäisyyteen sekä erilaiset tapahtumat ovat toimintaamme. Toimimme paikallisesti yhteistyössä niin Posion kunnan, seurakunnan kuin muiden järjestötoimijoiden kanssa ja koko kunnan hyväksi.

Kuntalaisille tarjoamme apua työpalvelun kautta. Myös erilaiset kurssit joita toteutamme kysynnän ja ajankohtaisuuden mukaan, on usein suunnattu myös aikuisväestölle.

Mahdollisuus vapaaehtoistoimintaan. 4H:ssa vapaaehtoiset osallistuvat tai voivat osallistua luottamustoimintaan yhdistyksen hallituksessa tai isäntäperheeksi 4H-vaihtarille tai ohjata kerhoja lapsille sekä erilaisiin varainhankintakampanjoihin ja tapahtumien toteuttamiseen.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, käden taidot, lomat ja leirit, nuoruus, tapahtuma, osallisuus, työllisyys, vapaaehtoisuus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

4h, 4H Business Lab, 4H Café, 4H Harrastus, 4H kerhot, 4H kurssi, 4h-yritys, 4H Posio, nuorisotila, nuorisotilat, kouluyhteistyö, metsäretket, Metsäteemapäivät, työpalvelu, apaja, nuorisotila Apaja, pihatyöt

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, kuntalaiset, jäsenet

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), nuoret (13-17 v.), lapset (7-12 v.)

Osoitteet

  • Suopolku 1

    Suopolku 1, Posio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Posio
Sähköposti:
tuija.suonnansalo@4h.fi
Puhelin: 0456345697

Lisätietoa verkossa

posio.4h.fi

4h.fi

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Posio

Suopolku 1

Suopolku 1, Posio, Suomi