Psoriasisliitto ry Pohjois-Suomen aluetoimisto

Psoriasisliitto – Psoriasisförbundet ry on valtakunnallinen potilas- ja kansanterveysjärjestö. Psoriasisliitto yhdistyksineen tarjoaa asiantuntevaa tietoa psoriasiksesta ja tukea elämään sairauden kanssa. Liiton keskeisiä palveluja ovat mm. aurinkopainotteiset sopeutumisvalmennuskurssit, psoriasisluennot, hoidonohjaustilaisuudet ja sopeutumisvalmennuskurssit.

Psoriasisliitto tekee psoriasista tunnetuksi, edistää asiallista suhtautumista psoriasista sairastaviin ja heidän oikeuksiensa toteutumista sekä hyvää hoitoa. Se myös kehittää palveluja ja toimii psoriasisyhdistysten keskusjärjestönä.

Liittoon kuuluu 38 psoriasisyhdistystä, joissa on vajaat 13 000 jäsentä. Psoriasisliitolla on toimisto Helsingissä ja kolme aluetoimistoa, joissa työskentelee yhteensä 14 henkilöä.

Tule mukaan toimintaan!

Lapin alueella toimii neljä psoriasisyhdistystä, joiden yhteystiedot löytyvät yhdistysten omilta sivuilta. Lisätietoja toiminnasta saat myös alueen järjestösuunnittelijalta!

Länsi-Pohjan Psoriasisyhdistys ry

Lapin Psoriasisyhdistys ry

Keski-Lapin Psoriasisyhdistys ry

Koillismaan Psoriasisyhdistys ry

Psoriasisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Psoriasisliitto ja yhdistykset kouluttavat vapaaehtoistoimijat tehtäviinsä. Yhdistystoiminnassa pääset tutustumaan muihin psoriasista sairastaviin ja saat vertaistukea.

 

Toimintaa verkossa

Tutustu valtakunnalliseen toimintaan


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Kohderyhmä

asiakkaat, kuntalaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kumppanuuskeskus Kansankatu 53, 90100 Oulu

    Kansankatu 53, 90100 Oulu, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
senni.lappalainen@psori.fi
Puhelin: 050 3318111

Lisätietoa verkossa

Toiminta-alue

Alue
Lappi, Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Rovaniemi, Oulu

Kumppanuuskeskus Kansankatu 53, 90100 Oulu

Kansankatu 53, 90100 Oulu, Suomi