Ranuan Golf ry

Ranuan Golf ry:n eli RGO:n tarkoituksena on edistää golfin harrastamista ja sen yhteydessä erityisesti nuoria kasvattaa hyvään ja toinen toistaan arvostavaan käytökseen.

Toimintaansa varten yhdistys on vuokrannut Ranuan kr. kansanopistolta laajan peltoalueen, jota opisto käyttää majoitus- ja pysäköintialueena. Tälle alueelle RGO on perustanut 9-väyläisen golfkentän, pituusharjoittelualueen eli rangen sekä muita harjoitteluun sopivia maastokohteita. Kentällä on myös väylä- ja etäisyysopasteet ja lähtöpaikan viereisessä rakennuksen yhteydessä on lisäinformaatiota pelipäiväkirjoineen.

Kenttä on niin sanottu maaseutukenttä eli pelaamista koskevat säännöt ovat epämuodolliset, pelaajien turvallisuutta kuitenkaan unohtamatta. Käyttö on vapaata ja toistaiseksi maksutonta (vapaaehtoinen kenttämaksu toki hyväksytään). Käytössä on syytä huomioida myös läheisen opiston toiminta vaikkapa siten, että yöllä ei pelata vaan ollaan nukkumassa jolloin opiston väkikin saa yörauhan.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, urheilu ja liikunta, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Asiasanat

ajanviete, Aktiviteetit, golf, liikunta, liikunta- ja urheiluseurat, maksuton

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    c/o Hannu Siitonen, Multilahdentie 10, 97700 RANUA

  • Pelikentän sijainti

    Kansanopistontie 6, 97700 RANUA

Yhteystiedot

Kotikunta: Ranua
Sähköposti:
hannu54.siitonen@gmail.com
Puhelin: +358407791650

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Ranua

Postiosoite

Multilahdentie 10, Ranua, Suomi

Pelikentän sijainti

Kansanopistontie, Ranua, Suomi