Santa Claus Golf Club ry

Santa Claus Golf Napapiirillä – Rovaniemen ja joulupukin oma golfpuisto – toivottaa kaikki tervetulleeksi golfaamaan. Koe golfelämys, Ounasvaaran rinteiden lumoava luonto, näyttävät maisemat sekä yötön yö ja ylitä Napapiiri golfaten! Kenttä on luonnonkaunis ja oman pohjoisen luonteensa omaava – korkeuseroineen ja poroineen. Keskiyön aurinko valaisee kenttää yötä päivää 6.6.-7.7. ja pohjoinen ruskakin mahtuu pelikauteen syksyllä. Talvisin rakennamme 9 reikäisen talvigolfkentän lumelle ja jäälle. Keväthangilla golfatessa viheriöt muuttuvat valkioiksi, valkoiset golfpallot kirkkaan oransseiksi, pulkat korvaavat kärryt ja tavoitteena voi olla vesieste, sillä osa valkioista on sijoitettu jäälle, kentän vesiesteisiin.

Klubirakennuksen ravintola terasseineen ja proshoppeineen palvelee pelaajia ennen ja jälkeen kierroksen. Itse kierroksella pelaajat pääsevät nauttimaan Suomen parhaan taukokioskin palveluista ja lappilaisista herkuista. Lajia vielä tuntematon pääsee tutustumaan golfin saloihin golfohjaajiemme opastuksella alkeiskurssilla tai vaikka virkistyspäivässä. Tule Rovaniemelle kokemaan golfelämys, joka ei unohdu koskaan!


Toimiala

Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Avainsanat

golf, urheilu

Kohderyhmä

kuntalaiset, pariskunnat, perheet, asiakkaat, eläkeläiset, jäsenet, kaikille, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset, veteraanit, miehet, naiset, opiskelijat

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), ikäihmiset (63-79 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - ), lapset (7-12 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Golfkentäntie 43, 96600 Rovaniemi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Rovaniemi
Sähköposti:
mail(at)santaclausgolfclub.fi

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Golfkentäntie 43, 96600 Rovaniemi, Suomi