Sodankylän Seuratanssijat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia seuratanssia harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä sekä kehittää paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti seuratanssikulttuuria. Yhdistys pyrkii yhteistoimintaan koulujen ja muiden nuorisokasvatusta tekevien tahojen kanssa ja tekemään siten seuratanssija tunnetuksi ja seuratanssiharrastusta laajentamaan. Yhdistys voi järjestää voittoa tavoittelemattomia koulutustilaisuuksia, tanssinopetusta ja tanssikilpailuja.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi järjestää arpajaisia, huvitilaisuuksia, tanssiesityksiä sekä harjoittaa alan julkaisutoimintaa. Yhdistys ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeenpanee toimintansa tukemiseksi luvallisia rahankeräyksiä. Yhdistys järjestää säännöllistä viikoittaista harjoitustoimintaa kerran viikossa sekä kursseja ja leirejä. Harjoitusten ohjauksesta vastaa pääsääntöisesti seuran omat tanssiohjaajat. Kursseilla ja leireillä on opettajina alan ammattilaiset.

Toimintaan voivat osallistua seuran omat jäsenet sekä ei jäsenet. Ei jäseniltä peritään eri hinta harjoitus- kurssi- ja leiritoimintaan osallistumista. Lisätietoja yhdistyksen omilta verkkosivuilta tai facebooksita.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide

Avainsanat

tanssi, harrastukset, tanssit

Kohderyhmä

asiakkaat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Sattasentie 363, Sodankylä, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Sodankylä
Sähköposti:
sodankylan.seuratanssijat(at)gmail.com
Puhelin: 040 567 7876

Lisätietoa verkossa

www.seuratanssijat.com

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Sodankylä

Käyntiosoite

Sattasentie 363, Sodankylä, Suomi