Suomen Punainen Risti Lapin piiri

Punaisen Ristin Lapin piirissä toimii 24 osastoa 22 kunnassa. Jäseniä on noin 2600 ja aktiivisia toimijoita noin 1100. Toiminnan perusta ja voima on osastoissa toimivissa vapaaehtoisissa.

Punainen Risti kouluttaa, ohjaa ja välittää vapaaehtoisia esim. ystävä-, ensiapu- ja nuorisotoiminnan kautta. Organisoi vertaistukitoimintaa. Järjestää erilaisia harjoituksia. Ylläpitää valmiutta toimia viranomaisten tukena erilaisissa kriisi- ja onnettomuustilanteissa. Punainen Ristin koordinoi Vapaaehtoista pelastuspalvelua (Vapepa), missä on mukana 50 eri järjestöä.

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö tukee ihmisiä arjen hyvinvoinnin ja turvallisuuden ylläpitämisessä ja lisäämisessä sekä kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Teemat

ensiapu ja pelastustoiminta, keräykset ja avustustoiminta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus

Avainsanat

pelastuspalvelu, koulutus, avustustoiminta, vapaaehtoistoiminta

Kohderyhmä

vapaaehtoiset, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Lähteentie 10, 96400 Rovaniemi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Rovaniemi
Sähköposti:
sprlappi(at)punainenristi.fi
Puhelin: 020 701 2560

Lisätietoa verkossa

www.rednet.punainenristi.fi

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

Käyntiosoite

Lähteentie 10, 96400 Rovaniemi, Suomi