Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Syömishäiriöliiton Pohjois-Suomen SYLI-keskus tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa syömishäiriöön sairastuneille ja läheisille sekä koulutusta ammattilaisille ja opiskelijoille. Käymme myös puhumassa aiheesta kouluissa ja muissa matalan kynnyksen kohtaamispaikoissa. Koordinoimme lisäksi Syömishäiriöliiton vapaaehtoistoimintaa Pohjois-Suomessa.

Toimintamme on avointa ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Meille ei tarvitse lähetettä eikä diagnoosia! Toiminta-alueemme on Lappi, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa.

Voit sopia erillisen tutustumiskäynnin SYLI-keskuksen toimintaan olemalla yhteydessä Iirikseen (yhteystiedot alla) tai osallistua järjestämiimme tilaisuuksiin, tapahtumiin ja toimintaan. Voit myös tilata ammattilaisille suunnatun, noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen SYLI-keskuksen toiminnasta tästä.

Tervetuloa!

Kuvassa toiminnanohjaaja Iiris Pitkäjärvi ja koordinaattori Anni Rekilä talvisessa maisemassa.
Toiminnanohjaaja Iiris Pitkäjärvi ja koordinaattori Anni Rekilä.

Toimiala

Omais- ja läheisyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Osoitteet

  • Pohjois-Suomen SYLI-keskus

    Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa

Yhteystiedot

Sähköposti:
anni.rekila@syomishairioliitto.fi
Puhelin: 0408219733

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Utsjoki, Enontekiö, Kittilä, Muonio, Kolari, Savukoski, Pelkosenniemi, Salla, Kemijärvi, Posio, Ranua, Pello, Ylitornio, Tornio, Tervola, Simo, Rovaniemi, Kemi, Inari, Sodankylä

Pohjois-Suomen SYLI-keskus

Hallituskatu 22, Oulu, Suomi