Voimistelu- ja Urheiluseura Inarin Yritys ry

Inarin Yritys on perustettu 1951

Seuran jäsenmäärä on yli 300. Maksavia jäseniä oli 31.12.2019 : Naisia 90, Miehiä 89, Tyttäjä 41, poikia 35, yhteensä 255 maksanutta jäsentä

Nykyisin seura on monia urheilu- ja liikuntalajeja ylläpitävä ”yleisseura”, joka toteuttaa monien lajien parissa urheilua, liikuntaa ja muuatkin kulttuuria myös monilla tasoilla kunto- ja terveysliikunnasta -> kansainvälisen tason kilpaurheiluun. Toimintamuodot ovat monialaisesti jo pitkään kuuluneet Inarin Yrityksen toimintakulttuuriin.

Inarin Yritys on; Työväen Urheiluliiton, Suomen Urheiluliiton, Suomen Hiihtoliiton, Suunnistusliiton, Suomen Pöräilyunionin, Lapin urheilun, Lapin Hiihdon, Lapin Yleisurheilun ja TUL:n Lapin Piiri ry:n maksava jäsen.

Parhaat meriitit kilpaurheilussa ovat vuosien varrella kertyneet hiihdossa, jossa seuran hiihtäjät ovat saavuttaneet kymmeniä SM- voittoja ja muita mitalisijoja. Hiihto on edelleenkin seuran päälaji. SM- tason menestystä on myös yleisurheilussa ja maastopyöräilyssä.


Palvelemme kielillä

Suomi, Inarinsaame, Kolttasaame, Pohjoissaame

Toimiala

Muu, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Avainsanat

liikunta, urheilu, terveysliikunta, kuntoliikunta, hiihto, yleisurheilu, juoksu, kävely, maastopyöräily, jalkapallo, suunnistus, uinti, hiihtokilpailu

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Inarin Yritys ry

    PL 72, 99871 Inari

Yhteystiedot

Kotikunta: Inari
Sähköposti:
kperatalo@gmail.com
Puhelin: 0405477623

Lisätietoa verkossa

Inarin yrityksen verkkosivut

Luontotalo Hoikkala

Inarin yrityksen facebook -sivut

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Inari

Inarin Yritys ry

99870 Inari, Suomi