Lapin ensi- ja turvakoti ry

08.02.2021 - 06.02.2023 / Verkossa tapahtuva toiminta / Lapin ensi- ja turvakoti ry

Toimintaa järjestetään

Lähisuhde- ja väkivaltatyön avopalvelu

Etäpalvelut:
Keskusteluapu
Lähisuhdevaikeuksia tai lähisuhteissa olevaa väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneet saavat apua myös verkossa Lähisuhde- ja väkivaltatyön avopalvelun työntekijöiltä.
Ajan voi varata numerosta 040 631 0122 tai varaamalla aikasi netissä Ajanvaraus

Vertaistuki
Avoin vertaisryhmä lähisuhdeväkivaltaa kokeneille naisille ryhmään voit tulla mukaan keskustelemaan kokemastasi väkivallasta turvallisessa, vertaisuuteen perustuvassa, ammatillisesti ohjatussa ryhmässä. Voit jakaa omia kokemuksiasi ja kuulla muiden kokemuksia. Omasta tarinastasi voit jakaa sen verran, kuin itse haluat. Ryhmässä saat tietoa muun muassa väkivallasta, sen luonteesta ja selviytymiskeinoista.
Voit ilmoittaa joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi numeroon 0400 197 443 (Sanna Ollila), 040 584 0021 (Turvakoti) tai osoitteeseen sanna.ollila@lapinensijaturvakoti.fi saadaksesi osallistumislinkin ja ohjeet.

Muuta: Kaikki verkossa tapahtuvat yhteydenotot, olivat ne sitten videochatissa, toteutuvat suojatussa yhteydessä. Yksilölliseen videochat -tapaamiseen osallistumiseen saa ohjeen työntekijältä.

Lisätietoa:

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Utsjoki, Inari, Enontekiö, Muonio, Kolari, Pello, Ylitornio, Tornio, Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Ranua, Posio, Salla, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Savukoski, Sodankylä, Kittilä

Teemat

verkkovertaistuki

Asiasanat

etäpalvelutarjotin, väkivaltaan liittyvät etäpalvelut