Järjestöavustajaksi Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistykseen!

Työpaikka / Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Järjestöavustajaksi Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistykseen!

Haemme järjestöavustajaksi nuorta työntekijää STEAn Paikka auki -avustusohjelman rahoituksella. Lisätietoa avustusohjelmasta: www.stea.fi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omia työelämävalmiuksiasi ja vahvistaa osaamistasi. Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti sinun tulee työnhakijana täyttää seuraavat kriteerit: olet korkeintaan 29-vuotias etkä ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia toimistotöitä ja yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä. Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta odotamme sinulta organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta järjestötoimintaan, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä intoa uuden oppimiseen. Monipuoliset it-taidot ovat eduksi. Tehtävät täsmentyvät osaamisesi, vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaan.

Työ alkaa joulukuussa sopimuksen mukaan ja kestää 12 kk. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään pe 8.11.2019 klo 15.00 mervi.kestila(at)lapinsote.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Kestilä p.040 6895910 arkisin klo 8-15. Haastattelut tehtävään toteutetaan marraskuussa.


Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ylläpitää ja kehittää Veikkauksen tuella eri yhdistysten ja järjestöjen verkostoyhteistyötä kehittävää ja toimintaedellytyksiä parantavaa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin välistä yhteistyötä edistävää Järjestörakennetta. Lisäksi yhdistys hallinnoi Veikkauksen tuella erilaisia kehittämishankkeita. Yhdistyksellämme on koordinaatiovastuu valtakunnallisesta Toimeksi.fi –verkkopalvelukokonaisuudesta. Yhdistyksellä on tällä hetkellä kahdeksan palkattua työntekijää.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys tarjoaa työntekijöilleen:

  • Monipuolisen ja innostavan työympäristön
  • Mahdollisuuden kehittämiseen
  • Laajan järjestökentän osaamisen tuen

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: 01.12.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 08.11.2019 15:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi

Ilmoittaja

Mervi Kestilä
040 689 5910
mervi.kestila(at)lapinsote.fi
Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry