Kokemuspuhuja (Syömishäiriöliitto)

Suoritus ajankohta: 27.4.2021 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 31.12.2022 / kokemusasiantuntijuus / Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Onko sinulla omakohtainen kokemus syömishäiriöstä toipuneen tai läheisen roolista?

Syömishäiriöliiton Pohjois-Suomen SYLI-keskus etsii uusia vapaaehtoisia kokemuspuhujiksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kokemuspuhujana voit osallistua joko kasvotusten tai etäyhteyksillä toteutettaviin koulutuksiin, luentoihin ja esittelyihin. Kohdeyleisönä voi olla eri alojen ammattilaisia, koululaisia ja opiskelijoita tai syömishäiriötä sairastavia ja heidän läheisiään. Kokemuspuhujana voit myös osallistua erilaisten sote-palveluiden kehittämiseen kokemustoimijana. Kokemuspuhuja voi myös antaa esim. haastatteluja ja kertoa omasta kokemuksestaan tätä kautta.

Kokemuspuhujana voit osallistua toimintaan silloin, kun se itsellesi sopii joko satunnaisesti tai säännöllisesti, elämäntilanteestasi ja toiveistasi riippuen. Voit myös itse valita, millaisissa tilaisuuksissa haluat olla mukana.

Vapaaehtoinen voi olla mistä tahansa Pohjois-Suomen kunnasta Pohjois-Pohjanmaan, Lapin tai Kainuun alueelta. Koulutamme kaikki vapaaehtoiset tehtävään ja tarjoamme vahvan tuen vapaahtoistehtävien hoitamiseen. Järjestämme vapaaehtoisille myös virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa muiden Syömishäiriöliiton ja Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen vapaaehtoisten kesken.

Kokemuspuhujatoiminnasta lisätietoja saat koordinaattori Annilta, anni.rekila@syomishairioliitto.fi, p. 040 821 9733. Laita viestiä tai soita, niin jutellaan lisää!

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Inari, Sodankylä, Kemi, Posio, Ranua, Kittilä, Muonio, Utsjoki, Pello, Ylitornio, Tornio, Enontekiö, Savukoski, Pelkosenniemi, Salla, Tervola, Simo, Keminmaa

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset