Lapin Kilpi ry:v vapaaehtoistyöt

Suoritus ajankohta: 1.1.2021 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä, tietotekniset tehtävät, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Inarin kunnan paikallisyhdistys ry


Tule mukaan toimintaan, niin suunnitellaan yhdessä mikä on sinun juttusi? Meillä on monenlaista vapaaehtoistyötä tarjolla, älä anna mielikuvituksesi rajoittaa! Meillä voit esimerkiksi osallistua vertaistuki-ryhmien tapaamisten järjestelyyn, tai  osallistua monissa erilaisissa tapahtumissa esittelytyöhön tai vaikka kirjoittaa blogitekstin  ”Kilppariblogiin”. Jos olet innokas käsityöihminen voit valmistaa tuotteita myyjäisiin tai järjestää arpajaisia.

Vapaaehtoisena meillä voit osallistua alueellisten ja kohderyhmäkohtaisten virtuaalisten vertaistukiryhmien tai kasvokkain tapaavien ryhmien toiminnan ohjaamiseen tai vaikka vain somettaa yhdistyksen kanavissa Facebookissa tai Instagramissa.

Lapin Kilpi ry on ajan hengessä vahvasti mukana oleva yhdistys, joka ensimmäisenä Suomen kilpirauhas-yhdistyksistä haki ja sai  projekti-rahoitusta. Projektin ansiosta yhdistys on pystynyt kehittämään toimintaansa ja nykyaikaistamaan toimintamallejansa.

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Enontekiö, Inari, Kemi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Kemijärvi

Yhteystiedot

Lapin Kilpi ry

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Asiasanat

kilpirauhassairaudet, vertaistuki, verkkovertaistuki

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille