Vertaistoimija (Syömishäiriöliitto)

Suoritus ajankohta: 27.4.2021 - 31.12.2022 / Haku päättyy: 31.12.2022 / ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tukihenkilötoiminta, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Onko sinulla omakohtainen kokemus syömishäiriöstä toipuneen tai läheisen roolista?

Syömishäiriöliiton Pohjois-Suomen SYLI-keskus etsii uusia vapaaehtoisia vertaistoimijoiksi erilaisiin tehtäviin. Vapaaehtoinen voi ohjata esimerkiksi vertaisryhmää (joko kasvokkain tai etäyhteyksillä) tai antaa yksilötukea. Jokaisen vapaaehtoisen kanssa mietitään yhdessä, millainen toiminta sopisi itselle parhaiten ja voimme myös kehittää yhdessä uusia vertaistuen muotoja!

Vapaaehtoinen voi olla mistä tahansa Pohjois-Suomen kunnasta Pohjois-Pohjanmaan, Lapin tai Kainuun alueelta. Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille koulutusta ja vahvan tuen vapaahtoistehtävien hoitamiseen. Järjestämme vapaaehtoisille myös virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Lisätietoja saat toiminnanohjaaja Iirikseltä, iiris.pitkajarvi@syomishairioliitto.fi, p. 040 841 4882. Voit laittaa viestiä tai soittaa, niin kerromme mielellämme lisää erilaisista vapaahtoistehtävistä!

Toiminta-alue

Alue
Lappi

Kunta
Rovaniemi, Utsjoki, Enontekiö, Kittilä, Muonio, Kolari, Savukoski, Pelkosenniemi, Salla, Kemijärvi, Posio, Ranua, Pello, Ylitornio, Tornio, Tervola, Simo, Keminmaa, Inari, Kemi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset